PÅ SVENSKA

VÄRT ATT VETA OM PENGAR OCH LÄNKAR

DEN HÄR WEBBPLATSEN STÖDS av mina läsare, och sidorna kan innehålla så kallade affiliate-länkar. Om du väljer att köpa något via en affiliate-länk, kan jag tjäna några korvören utan att det kostar dig något extra. Pengarna jag tjänar på dessa länkar betalar för drift och underhåll av ulfrheim.co.uk.

Jag har också en author fuel (författarbränsle)-knapp i högermenyn där du kan bjuda mig på en kopp te via Ko-fi om du känner för att pigga upp en gammal folkhemsunge i förskingringen. Min ko-fi kan ta emot pengar via pay-pal och stripe. Det står Resilience Qd som namn, men det är min sida.

Du behöver inte hjälpa till med några pengar, men om du kan gilla och dela mitt innehåll så att jag kan nå fler läsare skulle det vara mycket uppskattat.

cookie policy document

Leave a Reply