PÅ SVENSKA

VÄLKOMMEN TILL FENSALA FESTSAL

Hej och välkommen till Mjödhallen, eller Stora Salen som vi också kallar den, här i Fensala. Om du just har landat kanske du vill börja med att se dig omkring och försöks justera dina förväntningar innan vi fortsätter. Om man är ovan kan det ta en stund att förstå att man har stigit in i en fantasivärld.

Ulfrheim kanske inte finns “på riktigt,” vad nu det är, men för mig är det en plats som har funnits i nästan hela mitt liv. Jag har tillbringat en hel del tid med att utforska den och lära känna dess invånare, så det känns nästan som ett andra hem nu. Det är ju lite det som är grejen med att vara skriverska. Vi har tillgång till en slags magi som strömmar genom våra pennor och tangentbord. Vi hittar på saker som inte fanns förut och, om vi har tur, landar de hos våra läsare och blir så småningom till liv även i deras hjärtan.

Idag är jag här för att önska dig varmt välkommen till min värld, den nionde på världsträdet, där Fensala är den största bosättningen. Mjödsalen är själva hjärtat i hela Ulfrheim – en mötesplats där allt av vikt diskuteras och beslutas innan det sprids vidare.

Här hittar du information om min värld, de som lever här och de olika ställen som nämns i berättelserna. Det är också här jag postar nyheter och uppdateringar om böcker, korta historier och sagor, och andra spännande saker.

Jag hoppas att du kommer att trivas och att vi får anledning att mötas här många fler gånger.

//Linn 🤍

Leave a Reply